29.7.13

yessss.. 20 years old uolss!

weewooweewoo~ weewooweewoo~ (^3^♪

selalunya 27 julai ni sinonim dgn birthday aku. hohoho. okay. its "nice" to see that im officially entering the 20's stage. blurp~ ahh. baru lepas mkn nsik kandaq weyy. emm. sedap. k. hmm. nk cita apa tah. tak taw sbb nothing special for my birthday this year.

past 2 years aku ada kat melaka so mmbe2 utem lah yg buat surprise and celebrate bday aku. before that pon salu celebrate kat sekolah. bila stay kat umah and doing nothing on my birthday ni agak hambar jgak la rasa. heheh. mmg la xwajib pn celebrate. tapi bila dah TERBIASA tu kn. mmg la lain la skit. weeee~

tahun ni aku hide bday aku kat fb. kenapa? sbb kalau tak hide kan, nnt mula la penuh wall org dk wish. jap. bkn nk kata aku hot ka apa. tapi mmg lumrah org kat fb kot kn. bila ada reminder bday ja mula dk wish. hg tak penah sembang ngn aku pn hg wish? tah. rasa plek. tapi thanks la jgak wish kan walaupun stranger. -.- lgi 1 sbb aku nk tgk sapa yg betul2 igt / perasan bday aku. ihiks. kali ni aku hide so mmg aman dunia wall fb aku. just mmbe2 yg perasan hri tu bday aku ja dia wish. thanks guys!

3 perenggan intro ja. fuuuuuuu~ kalau dalam essay byk idea cmni aku pn suka. sebenarnya post kali ni nk ckap thanks to those yg wish bday aku kat text msg, whatsapp, twitter & fb. THANKS ALOT. aku tak ksah pn xcelebrate. tapi yg BETUL2 igt tu aku terharu la. :) hihi.

aku dgn rajinnya screenshot semua wish yg aku dpt hri tu. woooooooo~ thanks again!
┗(^0^)┓┏(^0^)┛


kiri : wani (classmate-housemate-roomate utem)
kanan : anep (classmate utem)


both : afie & nabila (friends since high school)
*i didnt really expect that the left one still ingat my birthday :3*

 

both : hazira & syaiza (friends since high school)
depa 2 org ni merata nk wish. heheh.


kiri : zahir (classmate utem) aku rsa dia wish sbb hri tu aku wish bday dia. heheh. anyway tgk la wish dia. -..-
kanan : miza (friend since high school) kami pny bday selang seminggu so sgt mustahil nk lupa. XD


kiri : tgk. aku dah dia merata dia nk wish. hee~
kanan : emy (big bro. friend since high school)


both : zulhusni & reza (big bros. friends since high school)


kiri : alia (my sister. luls)
kanan : kak jie (my sister-in-law)


kiri : wany (friends since high school)
kanan : kak lin (my sister-in-law)


kiri : apit (big bro. friend since high school)
kanan : lagi sorg wish merata


kiri : dia wish sampai ke blog dia. tpi mmg terharu la. love yah! nah ♥ jemput usha. http://zieraswriting.blogspot.com/2013/07/happy-birthday-miemi.html
kanan : ainal (friend since high school)

 

kiri : nabila wish lagi sekali. she's my babe anyway. XD dan ohh ya atas tu atika (friend since high school)
kanan : hafiz (kwn sekerja msa 2011 & friends till now)


kiri : bella (classmate-housemate-roomate utem)
kanan : alia (friend since high school) wish dia pn agak tak bole blah. -,-


malin (classmate-housemate-roomate utem)


intan (kawan baru) XD hahaha! kenal dia msa gathering bukak posa skli ngn mmbe tarp & uitm png.


kiri : yes. dia lagi. HAHAHA! dia menggila kat twitter lately cari aku tak jumpa.
kanan : sis wawa (senior high school) & ajie (friend since high school). sbnrnya aku tak fhm dia nk wish apa. -,-

dannnnnnnnnnnnnnnnnn... siap! ni semua org2 yg wish birthday aku. mak aku ada wish okay. siap nyanyi lagi dlm english weyy. HAHAHA! mmg tergelak la aku & mak aku. seperais den. actually 1 hari tu aku tggu sorg tu wish bday aku. org lain tak wish aku tak ksah weyy. tpi dia tak wish aku agak terasa di hati sbb seingat aku sblm ni dia wish ja bday aku. and aku pn tak penah lupa bday dia. hmm. xpa lah. biar ja. maybe dia busy. aipp! jgn pk lain. mmbe aku ja. :D

akhir skli thanks semua. walaupun tak da surprise2 this year. aku tak ksah pn xda celebration but i still appreciate it. hey, i've lived for 20 years now. alhamdulillah. tu paling penting kan. okayy. byebye~ (ღ˘⌣˘ღ)  

No comments:

Post a Comment