11.7.13

revealed the truth of deactivation

apa cerita plak kali ni? facebook ahh facebook. memandangkan aku dah deactivate facebook, aku skg tgh cri alasan knpa aku deactivate selain dri alasan nk hilangkan diri. cari alasan gittuw~ ohhohoi. aku dah jmpa alasan tu.



cerita dia aku dh makin nyampah sbnrnya bila aku tgk newsfeed aku tu. dri dk tmbh menyampah kat certain2 people baik aku deactivate trus. xyah tgk apa2. puas hati. tenang. selagi facebook aku aktif, selagi tu la aku akan bkak & tgk apa yg ada. xda apa yg menarik nyampah jgak. ada yg menyampah lgi menyampah. -,-' well. nothing satisfies me. okay? yalah. hidup org2 kat facebook tu pn bknnya utk satisfy kan aku. fair lah.

sblm aku deactivate, byk kali dah sebenarnya aku 'terasa hati' la kalau nk diceritakan secara straight forward nya. terasa hati kenapa? haaaa.. itu biar i simpan sndri la u olls. :3 terasa hati dgn siapa? ada laaa~ tak cukup dgn tu, manusia2 kat facebook tu update entah apa2 bnda entah. grrr.. (* ̄m ̄)



ada yg setiap bnd pn nk ditulis kat facebook. WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY??????????? cerita lah segala masalah family cinta hg semua kat situ. mmg hg ja yg ada mslh cmtu. org plak ksah. --' lps tu dk tuleh status pasrah2. forever alone bagai. bro, kalau tiap saat nk update status pasrah2, bkn situ tmpt dia, tweet k? lps tu letak hashtag #TweetPasrah euwww. nyampah.

status tu 1 hal. ada lagi attention seeker ni pny perangai. tiap2 hari tuka dp. dp gambar sma plak tu. motif? contoh dia cmni la. ada 2 gamba yg lain tapi dia tuka tiap2 hari. mula2 ok lgi. bila dh selalu, muak plak aku tgk. (━┳━ _ ━┳━) 

mcm2 perangai kita boleh tgk kat facebook ni kan. ada yg menyenangkan hati, yg menyampah hati, dan tentu ada yg mintak kaki. tu semua lah antara2 penyebab aku deactivate terus facebook aku. xpyah tgk apa2.

tapiiiii... facebook tu ja la cara aku nk contact dgn big2 bro aku tu ex tarp semua. klau yg aku kdg2 whatsapp xpa la. taw perkembangan semasa. xpa. nnt aku activate balik la. buat masa ni kita avoid dulu tmbh terasa hati / menyampah kat org sempena bulan yg mulia ni kan u olls. hewhew. (─‿‿─)

okay. till we meet again peeps. baboisssss~

ohh! selamat berpuasa semua. \(^^)/

No comments:

Post a Comment