15.4.13

marathon update. #3 Latihan Industri

yaww yaww yaww guys! utk marathon kali ni aku nk cita psai LI la. berkemungkinan bsar. kemungkinan ja la. post ni mgkin pnjg story dia sbb aku nk cita dari mula2 nk cari tmpt LI gittuw~ kihkihkih. :3 kalau aku dah ngntk ssgt mmg tak dah nk cita pnjg2. baik tdo dri dk cita kat ampa mua. krohh krohh.

k! mula nya kisah ni msa akhir sem3 dimana AJK LI dah mula suh cari tmpt LI. aku ni rilex la. biasa la kan. kulim kan ada hitech. kilang berlonggok kat situ. aku usha2 gak la tmpt nk LI. masa tu around bln 11/12 cm tu la. masa tu aku buat chill lagi. sbb apa? sbb aku pk " alah. LI bln 4. thn dpn (2013) aku anta la resume"


ahh. bnd tangguh2 ni bkn aku sorg ja. rmai lgi yg buat cool. so, msa cuti CNY kot baru la aku mula proses carigali. amboi. haa. aku cari la tmpt nk LI sgla bgai semua. mmg byk la list. aku call dan sbgainya. MULA2, aku anta kat silterra & unikl. then aku cri gak la tmpt lain.

jap. wehh. xjdi la nk cita pnjg2. kahkahkah! aku bosan plak nk cita pnjg2. XD blablabla and so on akhir skli. aku xdpt tmpt LI lgsg smpai la sehari sblm dateline dia (24 march 2013). ayah aku mntk tlg kwn dia. kwn ayh aku mntk tlg kwn dia. hah! dan akhirnya dpt la aku buat LI kat A&A Automation Sdn Bhd (perda). alhamdullilah~



spa yg xdpt tmpt LI ni cita dia sng ja, sma ada xbuat tahun ni pegi buat tahun dpn ataupun fakulti akan campak ja kita p mna2 syarikat. phewww~ gila tak gelabah? aku kna dk mlka 2 bln kot klau cmtu. haaaa.. tapi dlm gelabah tak gelabah aku tu, aku tnjuk yg aku cool ja. :3

aku xnk la susahkan hati parents aku da pasal hal aku. tiap2 hari aku doa. buat solat hajat. mmg tawakal ja kat Maha Besar. dan Alhamdulillah sgt2. doa aku termakbul. tak ksah la aku kna keja isnin-sabtu pn. jnji dpt tmpt LI kn? ok ahh. nnt psal apa yg aku buat sepanjang LI ni aku cita msa nk abeh nnt lah. KOT. hihi. k byebyebyebyebyebyebyebyemuahhbyebyebyeye. :*

p/s : dlm celoteh pnjg ni aku nk nasihat la sikit. klau nk cari tmpt LI, rajin2 la follow up + push dia suh confirmkan cepat. kalau tak? nasib mcm iteww leww~


*munchkin cat*

assalamulaikum
-FISYA-

No comments:

Post a Comment