9.4.13

marathon update. #2 result final exam sem 4

wohohoi! kahkahkah! gua baru ja update pasai abeh tahun 2. ni dah nk update psai result. hah! biasa lah kan. utem. lecturer mua mmg laju mark paper student. masa dk final tu pn bole taw dah gred. kami dah terbiasa. bila ada ja lect yg lmbt 2 mggu centu buh marks, suma jdi xsabaq.


nk aku cita 1 1 subjek ka? xyah la kot. aku jump in conclusion truih la. ceni. aku pny gpa mmg truk la sem ni. jatuh bergolek. toksah kata pa. klau sem lpaih aku kata terjun klcc. ni nk terjun apa plak aku xtaw la. hmm. ttba loghat utara kluaq mkin menjadi2. :3

mula2 skli dpt result electronic rasanya. mmg teruk dah. but then, sbjek yg aku letak hrpan tggi melayut gegila, dapat teruk. masa tu bru bgn tdo. tgk fb, ada org ckp result dah kuaq. aku pn cek la. nahhhhh... skli tgk, meleleh air mata tak kata pa dah. phewww~

k. xmo bbyk. mari lihat result saya.


teruk bukan? itu lah. so, this sem aku dpat 3.21. menangeh lagi lpas kira2 pointer. xsggp kot nak habaq kt mak ayah. T_T cgpa plak 3.4. wakakaka! tapi xpa lah. aku redha. usaha tak tara mna. result pn tak tara mna la. even though sbjek yg aku suka aku struggle dpt teruk gak, aku tawakal dah. :)

soooo.. till next post! bbye!

assalamualaikum
-FISYA-

No comments:

Post a Comment