8.4.13

marathon update. #1 year 2 is over

lepas sesi kuliah selama 14 mggu, study week 1 mggu, exam week 2 mggu berserta gap antara tiap subjek hnyalah slma 1 2 3 hari, saya dan pelajar fkekk dan pelajar se-batch tahun 2 diploma sesi 2012/2013 universiti teknikal malaysia melaka telah pun menamatkan sesi pengajian tahun 2 kami pada 29 march 2013 (atau ada yg lebih awal). phewwwww~


after final finished

HYE! assalamualaikum. jawab dulu woi. ok ok. jwb lah dlm hati pn. aku pn bgi salam dlm hati. ehh? HAHA. k. tak intro apa2 pn lagi trus masuk straight to the point gittuw. ceni lah. disebabkan aku ni dah lama tak update blog masa kat melaka (sbb wifi xdak), aku decide nk buat marathon. nk cita segala bnd yg slma ni tergendala. bukan sbb wifi sgt pn. tpi sbb aku malas sgt nk update. lalalala~


my room.

kan lepas raya cina bbdk perempuan semua kna pindah pegi hostel baru. just 2 tempat ja yg kena pindah pegi tmpt tu. tmpt tu baru. mmg baru siap wehh. depa abeh buh perabot sgla bagai semua, bru suh bbdk masuk. tpi 1 mslh, depa tak pasang wifi lgi time tu. tmpt tu bole la tahan. ok jgak. rasa la environment dk hostel U kan. dri sblm ni. aku rasa mcm dk umah sewa. -,-


tok guru kiong si genius. -study group kat library-

jadi berakhirnya tahun 2 ni. nothing much la. nuff said. aku dah cita sgla bnd psal sem 3 dlm post new year aku. sem 4 ni, mmg byk jgak bnd jdi. but MOST of it hal2 yg complicated la. very complicated! sgt complicated. lagi complicated dari DE techno signal. k. tipu. hmm. aku mmg tak kan cita kat sni. sbb semua private. yg penting, sahabat sampai mati gua mmg taw la cita dari A smpai Z. sikit pn xsmpan rahsia.

apa lagi apa lagi apa lagi? ohh ohh! abeh ja tahun 2 mmg sinonim lah. latihan industri. hah! yg tu nnt aku update post lain plak. ni nk cita apa lagi? sat. pikiaq. hmm.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

k. aku dah abeh idea nk cita pa. tu ja lah. k bye chu olls chu olls. :3

assalamualaikum
-FISYA-

No comments:

Post a Comment