4.1.13

gadget thingy

ahhah! hello hello hello.  hari ni aku malas ahh nk tny tu. nk bebel ni. or what-so-ever bagai. aku nk stret (pening eja betui2) to the point. LATEST GADGET yg aku maw. ehem. *bunyi drum*


ha tudia tudia tudia! yg cik abang hensem atas tu nama dia samsung galaxy tab 2 10.1. aku maw yg putih pny. sbnrnya aku tak ksah la apa pn brand dia. aku just set target yg aku nak beli tab. sebab apa? sbb nk menunjuk? sbb nk perabeh duit? BUKAN! hah.

sebab dia. aku tension ngn phone aku yg skg. asek memory full ja. alah. galaxy ace bkn besaq mna internal dia. kecik nk mati. dulu aku xtaw la natang ni pntg sgt. kalau dak aku bli phone lain dah. tapi apa pn aku ttp syg phone ni bhaii. jgn memain. setelah terjatuh byk kli. tu la tnda aku syg dia. :*ihiks.

k. buat masa ni aku mmg agak suka la kat tab 2 10.1 ni. aku xmaw hat 7.0 pny. sbb dia kecik. tgk xpuaih. maw bli hat besaq mia. ni 10.1. haa nala. baru puaih aku nk usha jerawat muka org. ehh. muka snri. -..-

k. sepanjang aku taip tadi sbnrnya aku taip tnpa henti. tak tak. mksd aku, aku ada benti gak. tpi xla benti pk pnjg2. aku taip ja apa yg aku rasa nk taip. k. k. k. tadi kata nk habaq bnd ni ja. aku ada kata ka? ada? xdak? lantak. DAH! done. byeeee~ \( ̄O ̄)

jap. nk tunjuk lagi sikit. 〜( ̄▽ ̄〜)


pergh! nipis lassiot! aumm. k. bye bye.

assalamualaikum
FISYA

No comments:

Post a Comment