14.12.12

primary school memories

hey there fella! hey there delilah  what's it like in new york city  i'm a thousand miles away  but girl, tonight bla bla bla..... ♫ haaa tudia. ttba ja kan nyanyi lagu hey there delilah. :3 tidak lah ku tahu mengapa saja tiba2 lagu itu muncul. AHH! SUDAH! assalamualaikum semua. (〃^∇^)ノ

post pasai sekolah ni sbnarnya dah lama ada dlm draft. tapi sbb panjang sgt story dia, aku tak jadi post. yg ni pn aku nk cita pasai sekolah rendah ja. sek mngh mmg sah2 la nala mia panjang kan. heheh. paham?


sek rndh aku SK Batu Lanchang. igt lgi lagu sek. "berusaha untuk mencapai adalah cogan kata kami dengan tekad dan semangat padu....." HAHA. tak sgka igt lgi rupanya. aku tak rpat ngn rmai org. aku ni pendiam dulu. rmai yg sek kat sni anak org kaya. and mmg aku kwn ngn ank org kaya. apa yg dia ada, kita rsa nak jgak. xbgus kn environment cani? mmg tak ahh derr. emm emm. anak dato' pn ada kat sni.

seriusly, aku tak igt sgt kejadian kat sek tu. tpi aku igt somethg la. aku active time sek rndh. msuk bola jring. olahraga. gua pena dpat 2nd place bhaii. T_T itu pn gua nk bgga sikit. dulu pndidikan islam salu dpt A. bla sek men, hammmmmpehhhhhhhhhhhhh! english aku dulu tobat hampeh. tu yg skg aku try upgrade. alhamdulillah. bole la stakat nk smbg satu dua patah. upsr? 2a 3b ja. (Y)


ni dah lawa. dulu tak cani pn.

kat sek rndh ni aku ada 3 bestfriend. yg sorg tu mak aku jaga. so mmg aku rapat ngn dia. mmg rapat ahh ngn dia. siap pena berangan, nnt kawen aku jdi pengapit dia bagai. SEMBANG zaman kanak2. biasa ahh derr. tapi bnd tu suma berlalu cpt ja. aku xcntct ngn dia dah. bkn pa. dia hilang centu ja. aku jmpa dia (kat laman sosial) pn rasa segan aihh nk tegoq. bdk pandai. malaih aku.

xpa. hilang dia, ramai lagi mmbe aku dk ada. mmg kkdg rasa rindu gak ahh nk lepak ngn dia. mak dia salu blnja mkn mcd sblm kami pi sek sma2 (sesi petang). salu gak aku tido umah dia. mmg aku byk spent time ngn dia. past is past. dia hanya kenalan lama yg tidak lagi ku kenal kini. :)

the only picture that i found by accident. :) 2 MELUR -2001-

memory stays as a memory. SKBL. :)

assalamualaikum
-FISYA-

No comments:

Post a Comment