9.11.12

myspace story time! XD

hell yah! HAHAHAHAHAHAHA! bapak nyew. tetejut itew bile ukak mespesh itew tadi. tanpa sya sedari, berpatah2 perkataan carutan telah terkeluar dari mulut ini yaww! astaga. hiuhh. fiuhh. *tarik nafas* *hembus*

mari mula cita! hohohoho. excited wehh. tpi sblm tu nk cita la awat ttba bole post psal myspace plak kn? haa. gini. kwn aku ziera adam (bole klik tgk ksah myspace dia). dia la pi bkak myspace ni. dia berjaya bkak. dia pi post gambaq mua. aku pn mula curious psal myspace aku. bkn apa. gambaq2 dlm myspace tu. fiuhhh. *tarik nafas lagi*

aku ngaku la dlu aku bkn baik mna. biasa lah. zaman form 4 form 5 mmg lingkup sikit. tu yg aku kna deactivate myspace secepat mgkin. parah parah. mula2 mmg aku xigt lgsg psal paswed myspace ni. sbb aku rasa aku dah tukaq suma bnd. aku dk psycho otak aku cm tu la. last2 pi try paswed msa first2 buat fb dulu. cuihh! bole ja! buat penat aku perah otak woi.

laka laka lah. HAHAH! aku usha ayat2 aku. yahh. mcm si kwn aku cita kat blog dia. shukew lah bagai suma. aku bca aku pny ayat. ya allah. mna aku blajaq pn aku xtaw. puihh. p'hancur bahasa mua woi. :3 gentle aku ngaku. heheh.

usha ahh. .Seventh April. = tarikh aku cpl ngn sorg mamat tuh. NEWMIE tu haram jadah pa aku xtaw. miemo27 tu aku xtaw dri mna hala mai laaaa..
kat top friends tu. 1st = dlu rpat ngn dia, pggl dia kkak aku. 2nd = bf aku. -,-' kini ex lah semestinya. 3rd & 4th = bff till now. 5th = kawan kelas. 6th & 7th = cousins. rasanya 1st or 2nd mcm org lain. ziera adam tu kot. tpi dia da cancel acc kn.

usha lagi! usha lagi! about me tu bhaiii. kemain. kemain. hahahah! 'kidnap by : ahmad zulfahmi' 'to all : no num phone will be given' hot siallll!! hahahha. tarak ahh. zaman myspace ni aku dk lyn org. depa mntk nmbr. xlarat nk jwb wehh. dulu dk bajet hot lettew. (─‿‿─)

lpas aku usha puas2 gambaq malapetaka tu suma. aku pn cancel lah acc aku. ni bkn cm fb ouw. deactivate sat bole bkak blik. tdi aku try xbole pn. --' or maybe aku xreti. puihh. biaq ahh. tpi mmg confirm aku dh buang lah myspace aku. :D


*malas crop*

so, itu ja lah ksah myspace aku. hahah. baru tingat hari tu ada org msg aku. dia ckp dia kwn myspace aku. hahaha. gila gila arh. mna aku igt hg! XD k ahh weyy. kwn aku tu nk try selongkar friendster plak. -_- see ya next post olls! good mornight! :3

assalamualaikum
FISYA

No comments:

Post a Comment