26.9.12

an unforgivable entry.


minta maaf
im sorry
对不起
ごめんなさい
미안 해요








so, did i actually get your apology? omogosh. omogosh. i feel like wanna kill myself right now. -,- nahhh. its nothing. just that i didnt update about that raya entri. feel disappointed much? yes. indeed. hell la. im busy lately plus with le-kemalasan-forever that really gets into my nerves. well. busy and lazy are my newest bestfriend right now. but how can busy and lazy related to each other that close?

k. you know what? you can just skip that bla bla bla part just now. sorry. ahh. too many sorry this time around. wee~ wee~ swinging here and there. urm. HAI! assalamualaikum semua. :D *tunjuk gigi* well, syawal month are no longer with us. hoping to meet again next year and ramadhan as well. HOI! i really really really wanna update about my syawal month. yea. like....


2 perenggan amik INTRO ja! hoho. kalau lah ampa suma knal aku betui2. dah lama xjmpa mmg gini jdik dia. cita bnd yg org xmaw amik taw pn. ahh. kesah? maw xmaw baca p ahh aku nk tuleh pa.
( ̄▽ ̄)ノ hihiks. *gelak paling comel gua (Y)* yiii~ masa bln raya hri tuh, lps balik ja dari cuti raya which is our mid sem as well, bbdk sec 2 ada yg buat open house. so, we decided to go. mula2 gini cita dia.

le 4 girls : tanya lah bro azwan pasal open house dia.
me : bell, kau tny ahh.
bell : -____-' knpa mst aku.
me : sbb kau paling mesra. (Y)
bell : wehh, bro azwan, kau xnk ajk kitorg g open house kau ka?
bro azwan : ehh. dtg lah. dtg lah. aku jmput suma org dtg.
bell : btl neh?
*me & wani sorok muka*
mirul kun : kau kena faham, dia segan nk ajk korg.

hoho. ya lah. kami ni bkn rapat sgt dgn bro azwan. dga bbdk ni ckp nk konvoi g open house trus excited nk join skli. :3 actually, on the same day anep ada buat open house and mmg dia ada ajk. jadi dah alang2 kan pegi la skli uma bro azwan tu.
(1/9/2012) first open house - bro azwan's house

siap2, all the guys dtg kat hostel kami and gerak skli. hujan. kesian yg naik moto. first house, bro azwan's house at nilai. smpai nilai, dia jmput kami. wahhhhhhhhh!!! rumah dia byk mknn wok. and his parents are nice too. tgh hri. mmg semua lapar elok mia. apa lagiiiii. guys kan. -,- mkn. mkn. mkn. tgk depa mkn pn, aku bole kenyang. hoho. tipu.


tunggu rombongan si kereta najmi sampai






first house. ✓ done

second open house - john's house

k. uma john a.k.a zuhairi ni kami xrancang nk pegi pn. plus xtaw pulak uma dia ada buat open house. but then, he contact fiq or vice versa telling us to go to his house which is in KUALA PILAH. yey! ohh yey! -,- hoho. never been there before. and yeah. hebat gila perjalanan nak pegi sana ouw. took around 1 hour ++ jgak lah. uma dia best jgak mkn. and i reallllyyyyy love that butter cake. urgh. nyummyh! kat uma dia bella ngn dia salu kna. HAHA. abg dia asek tny spa awek dia. kami suma tnjuk bella. :3 dah la baju sama biru. ngeh3.


↑ kat traffice light. sempat lagi sembang dgn pacik motor besar tuh



second house. ✓ done


↑ this one. please click to see it clearer what is going on. (_ _.)

third open house - anip's house


around 5.30 kot kami gerak dari uma john pegi uma anip. for sure lah kan smpai uma anip mlm. hoho. mmg. malam. smpai maghrib kot. uma dia kat merlimau. kat sini mmg nmpk dah semua lembik. especially yg bawak moto. gila wehh tak penat? pheww~ lenguh tu bdn. mkn mkn then tunggu lagi si kereta najmi smpai 'cause depa pegi uma someone sblm pegi uma anip. kat uma anip dpt mkn lontong which my favvvvvv! wuu~


third house. ✓ done

balik tu aku drive. hoho. kesian lah malin drive seharian plus dgn smlmnya mcm gila kat stadium kn. whatever it is. seronok gila hari tu. next day pny open house i'll update next post ehh. this post dah pnjg sgt. (Y) byebye.

-to be continued-
assalamualaikum

No comments:

Post a Comment