26.8.12

hai.

hai. saya fisya. belajar di UTeM. cuti mid sem saya sudah habis. dan esok saya akan kembali pulang ke melaka. dan saya akan mula menghadap segala jenis assignment. report. quiz. test. dan semestinya saya sebagai pelajar yang rajin, saya amat suka menghadap segala bnd alah itu. :D ahh. seronok nya. -,-

k. baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. nak tidoq. esok pepagi dah gerak g tbs. selamat kembali pulang kawan-kawan. you, drive safely.

-ending-
assalamualaikum

20.8.12

kata ganti nama

bhahahahahahhaha! baru perasan aku update tdi guna AKU. -.-' sebelum ni guna sya. ahh. k bye! nk post pendek nokhoromm ni ja. :O

selamat hari raya.

assalamualaikum w.b.t. whoa! whoa! lama sudah gamaknya kita tidak bersua ya? ohh. ya ya. mmg blog ku berhabuk. tpi mlas lah nk bersihkan. tu dh rmai org bt. kita biarkan ia. baru rare bukan? XD
ohhohoi! setelah 2 bulan mgkin tk update? lama beno haa rasa. ya lah. bila dh start sem. mlas btl nk update. ada jgak bkak2 blog neh. tapi.. haihhh. no mood. no mood. hah! sebelum melalut lbih pnjg & mgkin akn t'lupa.

SELAMAT HARI RAYA kpd ibu bapa abg abg kakak kakak cousin2 pak2 sedara mak2 sedara sahabat2 kawan2 rakan2 friends & strangers kat fb followers kat twitter ngn blogger. haaa gitu! panjang hucapan? huu~ huu~ --' k..

hahaha! saja tuleh besaq2. bagi suma nmpk. apa? perli? haa. mmg pn. -,-
selama 2 bln tk update neh. sng cita. byk gila bnd jdik. dri bnd tk expect ke bnd yg tk diexpect lgsg! *bkn sama ka tuh?* okayy okayy. emm. bole dikatakan. mmg kebahagiaan yg telah ku kecapi. hahaha! jgn lah tego ayt tuh. kita bersandiwara di pokok kelapa sebentar.

masuk2 ja sem baru. suma org duet tga masyuk. shopping smpai bankrupt. lps tuh ada quiz & test. my section buat bbq kat pantai putri. yaa. nk buat bbq tu pn separuh keimanan diuji semestinya. :) emm. emm. lps tu. ap lgi? ohh yeah! b'day kuh. awesome celebration with my geng & his geng.

tpi mmg dlm msa 2 bln neh mmg mcm2 jadi. in relationship pulak. biasa lah ada ups and downs kan. asalkan pndai manage, suma settle. dlm msa 2 bulan ni jgak aku hilang kwn. tpi aku jgak dpt kwn yg lebih rapat. nk cita psal ap ja lagi? raya? *sigh* biasa lah raya kan. biasa ja. lebih2 lagi dh pindah g kedah. bosan tu amatlah terasa. kawan suma kat penang. penang, miss you. :')

dlm post ni nk wish selamat hari raya ja kat suma org! sorry kat certain2 people yg aku tahu aku byk buat salah kat korg. dan spt yg aku dh ckp smlm kat twitter. aku dh mntk maaf. kau nk maafkan or tak itu hak kau & hal kau. yg pntg aku dah setel part aku.

selamat hari raya & maaf zahir batin to the special ones.


the apek


best-girlfriend


2nd best-girlfriend


kawan selamanya. ex-classmate.


kawan selamanya. ex-classmate jugak.

below three are my roomates.




and lastly classmate ku sekarang.

selamat hari raya everybody. :D

-ending-
assalamualaikum.